fbpx

HÁZIREND

Kedves Leendő Vendégeink, Fotóstársaink!

Összeszedtünk néhány fontos gondolatot, amit tudnotok kell, mielőtt hozzánk látogattok:

Studio Montázs Házirend

Keress minket bizalommal készségesen segítünk minden felmerülő kérdésben!

Kapcsolat

Studio Montázs

1.

Az első és legfontosabb: nagyon örülünk, hogy a fotózásotok helyszínéül minket választottatok. Ha bármi olyan kérdésetek van, amire itt nem találjátok meg a választ, keressetek bizalommal az elérhetőségeink bármelyikén.

2.

A jövőben is mindig arra törekszünk majd, hogy igényes, exkluzív, tiszta és nyugodt környezet várjon Titeket. Kérünk, segítsetek ennek megőrzésében:

3.

A fotósoknak cipővédő lábzsákot tudunk biztosítani, de aki jobban szereti a váltócipőt, vagy a saját papucsot, hozza el nyugodtan és használja. Egyúttal kérünk titeket, kedves fotós kollégák, tájékoztassátok modelljeiteket, hogy a stúdióba csak tiszta váltócipőben lehet bemenni.

4.

A könnyű ülőbútorok, szőnyegek és kiegészítők áthelyezhetők, de kérjük, távozás előtt rendezzétek vissza a termet eredeti állapotába. Ügyeljetek arra, hogy a szekrényeket nem rögzítettük a falakhoz, így azokat mozgatni és azokra felmászni balesetveszélyes.

5.

A kandalló térítésmentesen használható, szóljatok, ha szeretnétek és begyújtjuk, de kérjük, a láng mellett vigyázzatok, hiszen nyilvánvalóan tűzveszélyes. Rendeltetés szerinti használata természetesen maximálisan biztonságos, de minden esetben saját felelősségre történik!

6.

Az állatokat, bár nagyon- nagyon szeretjük, de jelenleg sajnos nem tudjuk fogadni.

7.

A fotózás előtt térítésmentesen használhatjátok a sminkszobát akkor is, ha nem az általunk ajánlott sminkesek szolgáltatását veszitek igénybe. Ezt foglaláskor egy gombnyomással kérjük jelezni a megfelelő helyen. Egy órával a fotózás kezdete előtt tudtok érkezni, de a smink alatt nem lehet jelen más, csak a modell(ek), a sminkes, a fotós és igény esetén 1 fő kísérő.

8.

A fotózások alkalmával a modell(ek), a fotós és a stáb mellett maximum 2 fő kísérő lehet jelen. Ha a fotózáson összesen 7 főnél többen vesztek részt, a foglaláskor írjatok egy e-mailt is erről. A stúdió minifotózások lebonyolítására alkalmatlan!

9.

Ha a fotózás alatt folyamatos szakmai segítségre van szükségetek, kérjük, előre jelezzétek. Az eszközök-hátterek alkalmankénti használatában persze szívesen segítünk, ez térítésmentes.

10.

Ha oktatást, workshopot vagy üzleti célú fotózást, rendezvényt szeretnétek nálunk tartani vagy filmet, reklámfilmet forgatnátok, azt külön a foglalási rendszeren kívül, telefonon, vagy e-mailben legyetek szívesek egyeztetni.

Az ilyen jellegű fotózások ára szeptember 1-december 31-ig: 10.000 Ft/óra.

Egyéb időszakban 8000 Ft/óra.

11.

Ha közbejön valami és nem tudtok jönni, kérjük, mindig mondjátok le az alkalmat, hátha más szívesen jönne a felszabaduló időben. Ezt a foglalást visszajelző e-mailben egy gombnyomással intézhetitek. Amennyiben a lemondás 24 órán belül történik meg, abban az esetben a stúdió bérlésének díját meg kell téríteni!

12.

A foglalási naptárban a következő 24 órát automatikusan foglaltnak látjátok, a félreértések elkerülése érdekében. Ha mégis akkor szeretnétek jönni, érdemes telefonon érdeklődni, hátha megoldható.

Időpontfoglalás